10 tips om te besparen op je transportkosten

Je vracht boeken zoals je je vakantie boekt én met verschillende opties om uit te kiezen. Dat is in een notendop het gemak van het ssteem van De Transportmakelaar. Vanuit je eigen huis of kantoor en op een door jou gekozen moment. Transport gaat bij ons om maatwerk, elke behoefte is anders en kan op elk moment ook anders liggen.

We vinden het belangrijk dat jij je als ondernemer op je eigen werk kunt concentreren. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat de vele verzendopties die er zijn ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nemen wij de zoektocht graag voor je uit handen.

Kies je voor De Transportmakelaar als jóuw partij voor de verzending van je goederen? Dan ben je geen tijd meer kwijt aan uitzoekwerk zoals het vergelijken van allerlei informatie op verschillende sites. Dit doen wij voor jou. Door onze jarenlange ervaring zien wij de bomen wél.

We stellen je de juiste vragen. Wat zijn de eisen aan jouw verzending? Moeten je goederen meteen naar je klant, maar heb je nog niet in beeld wat dan voor deze verzending het handigst is? Ga je liever voor de goedkoopste optie of is snelheid juist belangrijker, en daarmee de prijs wat minder? We geven je advies op basis van jouw situatie.

 

Hoe doen we dat? Op www.transportmakelaar.nl vul je een aantal gegevens in die nodig zijn voor het bepalen van de juiste manier van verzending van je vracht. Vervolgens zijn wij aan zet om op zoek te gaan naar de beste optie. Ons even bellen in plaats van onze website te bezoeken is natuurlijk ook altijd een optie.

Na onze analyse maken we de verschillende mogelijkheden inzichtelijk. Daarom ontvang je van ons drie opties: de beste, snelste en goedkoopste. Bij alle opties zit een prijsopgave. Dit maakt jouw uiteindelijke keuze een stuk makkelijker.

Deze analyse bieden we je vrijblijvend en kostenloos aan. Heb je eenmaal gekozen en bevestigd? Dan nemen wij de verdere zorg van de verzending uit handen. We houden je altijd op de hoogte van het logistieke proces.

Daarnaast bieden we nog een andere service: de Transportscan. Deze scan vergelijkt, als je dat wil, de eerder door jou betaalde tarieven bij een andere transporteur met die van de tarieven van onze transporteurs. Vervolgens kijken we of we je een beter aanbod kunnen doen. Zijn de tarieven van de andere transporteur al scherp? Dan laten we je dat ook eerlijk weten.