[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" da_disable_devices="off|off|off" da_is_popup="off" da_exit_intent="off" da_has_close="on" da_alt_close="off" da_dark_close="off" da_not_modal="on" da_is_singular="off" da_with_loader="off" da_has_shadow="on"][et_pb_row _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][et_pb_text admin_label="Tekst" _builder_version="4.6.1" _module_preset="default"]

Uw vracht boeken zoals u uw vakantie boekt

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label="Tekst" _builder_version="4.6.1" _module_preset="default"]We horen het regelmatig: de tijd vliegt. We hebben veel te doen en wíllen ook veel doen, zowel qua werk als privé. Maar we willen toch ook de tijd vinden om die ene vakantie of dat weekendje weg te boeken. Daar moeten we dan best even wat voor uitzoeken. Of niet?

Gelukkig zijn er zoveel vergelijkings- en boekingssites die ons met een paar selecties en filters snel op weg helpen in deze zoektocht. Grote kans dat u hier al eens gebruik van heeft gemaakt. Bijvoorbeeld bij het boeken van een vlucht: met het ingeven van slechts een paar van uw wensen en gegevens verschijnen er binnen no time allerlei opties op het scherm. U kunt in één oogopslag gaan vergelijken: welke optie is het goedkoopst en welke het snelst? Het ligt er maar net aan waar uw behoefte ligt.[/et_pb_text][et_pb_image src="https://transportmakelaar.nl/wp-content/uploads/2020/09/transportmakelaar-vracht-boeken-als-vakantie.jpg" title_text="transportmakelaar-vracht-boeken-als-vakantie" _builder_version="4.6.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" show_in_lightbox="on" sticky_enabled="0"][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version="4.6.1" _module_preset="default"]

Of als u zoekt naar een hotel of appartement: welke wensen heeft u? Dicht bij het centrum van een stad of ín het centrum? Liever juist wat meer in een rustiger gebied? U geeft uw wensen vanachter uw scherm aan en het syteem genereert opties zodat u kunt gaan vergelijken. Makkelijk en snel!

Waarom zou dit bij de zoektocht naar de beste optie voor de verzending van uw vracht anders zijn? De Transportmakelaar neemt namelijk deze zoektocht voor u uit handen. Moeten uw goederen naar uw klant, maar heeft u weinig tijd om zelf uit te zoeken wat voor deze verzending het handigst is? Gaat u bijvoorbeeld voor de goedkoopste route of is snelheid juist belangrijker? Vanuit uw huis of kantoor voert u op onze website een aantal gegevens in die nodig zijn voor het bepalen van de juiste manier van verzending van uw vracht. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de beste optie. 

Hoe doen we dat? U gaat naar  de pagina "vracht boeken" en u voert enkele noodzakelijke gegevens in. U ontvangt van ons altijd drie opties: de beste, snelste en goedkoopste. Bij alle opties bieden we u een prijsopgave. Heeft u eenmaal gekozen en bevestigd? Dan nemen wij de verdere zorg van de verzending van uw vracht uit handen. 

U bent dus geen tijd kwijt aan telefoontjes, bezoekjes aan een kantoor, het vergelijken van allerlei versnipperde informatie of wat dan ook. Uw vracht boeken zoals u uw vakantie boekt: vanuit uw eigen omgeving op een door u gekozen moment. Zodat u zich als ondernemer op úw werk kunt concentreren.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url="/vracht-boeken" button_text="Meteen online uw vracht boeken?" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]