[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" da_disable_devices="off|off|off" da_is_popup="off" da_exit_intent="off" da_has_close="on" da_alt_close="off" da_dark_close="off" da_not_modal="on" da_is_singular="off" da_with_loader="off" da_has_shadow="on"][et_pb_row _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][et_pb_text admin_label="Tekst" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]

Wanneer je tussen wal en schip valt met je vracht.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label="Tekst" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]Het aangaan van een (contractuele) samenwerking met een vervoerder is vaak wat omslachtig als je niet regelmatig een vracht te verzenden hebt. Eerst ben je tijd kwijt met het zoeken naar een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen. Daarna moet je ook nog eens de aanbieders gaan vergelijken en eventueel bezoeken.

Hier gaat kostbare tijd mee verloren. Dat is echt zonde als het om een incidentele vervoersopdracht gaat. Gelukkig hoef jij dat uitzoekwerk niet te doen, want dat doen wij voor jou.

De Transportmakelaar biedt flexibele transportoplossingen, zowel voor een incidentele zending als een structurele. Je zet ons aan zet om afhankelijk van jouw wensen de gunstigste of snelste optie voor je zending uit te zoeken. Wij gaan vervolgens aan de slag om de beste vervoersoptie voor jouw goederen te regelen. [/et_pb_text][et_pb_image src="https://transportmakelaar.nl/wp-content/uploads/2020/10/transportmakelaar-ltl-wal-en-schip.jpg" alt="Transportmakelaar - LTL Wanneer je niet altijd een volle truck lading hebt" title_text="transportmakelaar-ltl-wal-en-schip" show_in_lightbox="on" align_last_edited="off|desktop" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="" width_last_edited="on|phone"][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]Ons online systeem op www.transportmakelaar.nl linkt jouw vrachtwensen aan de geschiktste vervoerder uit ons netwerk. Heb je dus een zending die je eenmalig wil vervoeren, zonder rompslomp? Geen probleem.

Kosten besparen door mee te liften
Doordat ongeveer de helft van bijvoorbeeld vrachtwagens (half)leeg rijdt, is er capaciteit genoeg om jouw zending op een van zulke ritten ‘mee te laten liften’. Deze vrachtwagens worden vaak voor meerdere zendingen ingezet, zodat ze met een volle laadruimte de weg op kunnen.

We werken in ons netwerk met betrouwbare leveranciers die ruimte hebben om kleinere zendingen mee te nemen. Je kunt ervan op aan dat we daarbij voor de laagste tarieven en/of de snelste optie zorgen.[/et_pb_text][et_pb_button button_url="/vracht-boeken" button_text="Meteen online uw vracht boeken?" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]