Transportmakelaar Roosendaal
Transportmakelaar

Van Maasstad tot Shanghai

Bespaar met duurzaam en efficiënt intermodaal- en containertransport

Transportoplossingen voor de gehele logistieke keten

Containervervoer is een specialistische sector. Bij Transportmakelaar beheersen we dit specialisme tot in de perfectie. Onze uitgebreide ervaring en ons betrouwbare internationale netwerk in Europa en Azië zetten we volop in om onze klanten de meest efficiënte intermodale transportoplossingen aan te bieden. Of het nu via het spoor, de lucht, de weg of het water is: wij vinden steeds de optimale route voor uw vracht!

u ontvangt een vrijblijvend aanbod

Binnen 24 uur is jouw containertransport geregeld

De wereld van intermodaal containertransport vereist flexibiliteit en de capaciteit om snel te schakelen. Dat begrijpen we bij Transportmakelaar als geen ander, en daarom bieden we onze klanten diezelfde flexibiliteit. Moet uw lading snel naar Zuid-Europa of moeten containers van Oost- naar West-Europa? Wij hebben het netwerk om dit vaak binnen enkele uren, en uiterlijk binnen 24 uur te organiseren.
De Transportmakelaar - Spoorwegtransport binnen 24 uur geregeld

Gezocht: nieuwe eigenaar Transportmakelaar!

In twee jaar je eigen bedrijf opbouwen onder begeleiding van een ervaren ondernemer? Dat kan! Voor ons concept De Transportmakelaar zijn we namelijk op zoek naar een gedreven ondernemer in de dop die dit bedrijf groot wil gaan maken. De eerste twee jaar werk je daarvoor nauw samen met G&C De Bot Logistics, je staat er dus niet alleen voor in je reis als ondernemer!

Deze persoon zoeken we:
Een transportkenner die er stiekem van droomt om een eigen bedrijf te starten en daar grote successen mee te behalen. Iemand met de juiste connecties in de transportwereld óf een ongeremde ambitie om zijn of haar eigen netwerk met de juiste contacten uit te breiden.

Herken je jezelf hierin? Dan ben jij wellicht de toekomstige drijvende kracht en ondernemer achter De Transportmakelaar. Wil je meer weten over deze unieke kans, stuur ons een berichtje op directie@gc-logistics.com

We put ❤️ into Transport. #logistiek #transport

Spoorwegtransport is de toekomst

Hoewel we meerdere transportopties aanbieden, leggen we een nadruk op spoorwegtransport. Deze transportvorm is niet alleen CO2-neutraal, maar biedt in sommige gevallen ook een financieel voordeel door tolheffingen op wegtransport in verschillende landen. Bij elke opdracht evalueren we daarom zorgvuldig wat voor onze klanten de gunstigste transportvorm is, zowel vanuit een duurzaam als financieel oogpunt.
De Transportmakelaar - Spoorwegtransport
Container transport per trein is de groene toekomst van transport

Hoe werkt het?

Het regelen van je intermodaal transport is zeer eenvoudig! Vul het contactformulier in of bel ons en vertel ons wat u nodig hebt. Zodra u heeft opgehangen, gaan we onmiddellijk aan de slag voor u.

Flexibel en efficiënt intermodaal transport door heel Europa.

De Transportmakelaar bouwt al jaren aan een enorm netwerk in de logistiek. Met behulp van dit uitgebreide netwerk en internationale contacten garanderen wij dat we - zelfs wanneer in uw netwerk niets meer te vinden is -  de juiste oplossingen kunnen vinden voor het boeken van vrachten. Altijd met de juiste prijs, dit dankzij onze jarenlange samenwerkingsverbanden met onze relaties.
u ontvangt een vrijblijvend aanbod
Rail transport: COTIF / CIM Convention

ChinaRail. De nieuwe Zijderoute

ChinaRail verbindt China, een land met een rijke cultuur en tradities, via het spoor met Europa en versterkt daarmee zijn positie als belangrijke speler op het gebied van internationale handel en logistiek. Gelanceerd in 2013 door Xi Jinping, brengt dit ambitieuze infrastructuurproject meer dan 60 landen en bijna de helft van de wereldbevolking samen en luidt het een nieuw tijdperk in voor goederentransport. Met drie primaire en meerdere secundaire routes heeft het spoorverkeer een indrukwekkende groei doorgemaakt, met meer dan 12.000 treinen die jaarlijks miljoenen containers over duizenden kilometers vervoeren. Duisburg, met de grootste binnenhaven van de wereld en de grootste trimodale binnenlandterminal van Europa, vormt een cruciaal knooppunt voor deze mondiale verbinding.
De Transportmakelaar - ChinaRail containertransport
ChinaRail zorgt voor een directe verbinding van China met Europa
Container transport per trein is de groene toekomst van transport

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Neem contact op

Waarom De Transportmakelaar?

Wij kennen de weg door Europa

Dankzij onze langdurige relaties met betrouwbare partners vinden we altijd onze weg voor uw containertransport, zowel letterlijk als juridisch.

De Transportmakelaar is regelt het transport dat past bij jouw bedrijf

Is duurzaamheid belangrijk voor uw bedrijf? Dan zorgen wij voor een transportoplossing die daarbij aansluit, door de meest duurzame route te kiezen.

Specialisten in diverse goederen

Wij vervoeren niet alleen standaard goederen, maar bieden ook gespecialiseerde diensten voor ADR- en temperatuurgecontroleerde goederen.

Uw persoonlijke Transportmakelaar regelt alles

Kies je voor De Transportmakelaar, dan krijgt u een vaste contactpersoon die uw gehele zending van begin tot eind regelt: de planning, de documenten, alles. Met een vaste contactpersoon zijn er altijd korte lijnen en direct contact met de juiste persoon!

Sneltransport oplossingen

Soms heeft een zending haast. En soms zelfs bloedspoed. Gelukkig biedt de Transportmakelaar voor beide gevallen een oplossing.  Zo kunnen we met onze sneltransport service jouw zending zo snel en efficiënt mogelijk naar je klanten transporteren. Moet het écht morgen op locatie zijn? Dan staat onze 24 uurs koeriersdienst tot jouw beschikking. 

We nemen alle zorg uit handen en staan je bij met de alle administratie en afhandeling van documenten waar nodig. 


Ik kom graag eens kennis met u maken

Ik ben Marcel Bouwman, uw partner voor al uw vragen over transport en logistiek. Wij hebben een indrukwekkend netwerk en meer dan een eeuw ervaring in deze sector, wij staan klaar om de juiste oplossing voor u te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken! Neem contact op, en ik kom graag bij u langs om te bespreken hoe wij uw transportbehoeften kunnen optimaliseren.
Transportmakelaar - Marcel Bouwman

Wat onze klanten zeggen

Transportmakelaar B.V.
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Mark GelderblomMark Gelderblom
10:15 21 Mar 24
Bedankt voor jullie absolute meerwaarde bij het transport gedeelte van mijn project. Ik ga jullie dienst zeker weer gebruiken en aanbevelen bij anderen.
Gijs de BotGijs de Bot
16:07 24 Jan 24
Snel, Flexibel , scherp tarief en vooral betrouwbaar
frank jonkersfrank jonkers
17:50 04 Jan 24
Top bedrijf met veel vak kennis . Snel , makkelijk en betrouwbaar
Footballer PlaysFootballer Plays
12:06 19 Dec 23
BryanBryan
09:13 19 Dec 23
Gijs gesproken vriendelijke man. Duidelijke communicatie en korte lijnen.Bedankt Gijs!
Gijs De BotGijs De Bot
12:30 15 Dec 23
Land , zee en in de lucht dit bedrijf heeft alle kennis en ervaring met ouderwetse service
Mark MulderMark Mulder
14:18 29 Sep 22
Denkt altijd mee in oplossingen en gaat nooit een uitdaging uit de weg. Een zeer betrouwbare partner als het aankomt op klantcontact en waar service en kwaliteit nog een norm is ipv een uitzondering.
js_loader
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram