Transportmakelaar
Transportmakelaar

Gezocht: nieuwe eigenaar Transportmakelaar!

In twee jaar je eigen bedrijf opbouwen onder begeleiding van een ervaren ondernemer? Dat kan! Voor ons concept De Transportmakelaar zijn we namelijk op zoek naar een gedreven ondernemer in de dop die dit bedrijf groot wil gaan maken. De eerste twee jaar werk je daarvoor nauw samen met G&C De Bot Logistics, je staat er dus niet alleen voor in je reis als ondernemer!

Deze persoon zoeken we:
Een transportkenner die er stiekem van droomt om een eigen bedrijf te starten en daar grote successen mee te behalen. Iemand met de juiste connecties in de transportwereld óf een ongeremde ambitie om zijn of haar eigen netwerk met de juiste contacten uit te breiden.

Herken je jezelf hierin? Dan ben jij wellicht de toekomstige drijvende kracht en ondernemer achter De Transportmakelaar. Wil je meer weten over deze unieke kans, stuur ons een berichtje op directie@gc-logistics.com

We put ❤️ into Transport. #logistiek #transport

Nooit meer tijd verspillen met het zoeken
naar de beste oplossing voor uw vracht

De Transportmakelaar bouwt al jaren aan een enorm netwerk in de logistiek. Met behulp van dit uitgebreide netwerk en internationale contacten garanderen wij dat we - zelfs wanneer in uw netwerk niets meer te vinden is -  de juiste oplossingen kunnen vinden voor het boeken van vrachten. Altijd met de juiste prijs, dit dankzij onze jarenlange samenwerkingsverbanden met onze relaties.
u ontvangt een vrijblijvend aanbod

Ik kom graag eens kennis met u maken

Ik ben Marcel Bouwman, uw partner voor al uw vragen over transport en logistiek. Wij hebben een indrukwekkend netwerk en meer dan een eeuw ervaring in deze sector, wij staan klaar om de juiste oplossing voor u te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken! Neem contact op, en ik kom graag bij u langs om te bespreken hoe wij uw transportbehoeften kunnen optimaliseren.
Transportmakelaar - Marcel Bouwman

Wat onze klanten zeggen

De Transportmakelaar B.V.
4.7
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Gijs de BotGijs de Bot
16:07 24 Jan 24
Snel, Flexibel , scherp tarief en vooral betrouwbaar
frank jonkersfrank jonkers
17:50 04 Jan 24
Top bedrijf met veel vak kennis . Snel , makkelijk en betrouwbaar
Footballer PlaysFootballer Plays
12:06 19 Dec 23
BryanBryan
09:13 19 Dec 23
Gijs gesproken vriendelijke man. Duidelijke communicatie en korte lijnen.Bedankt Gijs!
Gijs De BotGijs De Bot
12:30 15 Dec 23
Land , zee en in de lucht dit bedrijf heeft alle kennis en ervaring met ouderwetse service
Anja ZuiddamAnja Zuiddam
10:46 07 Dec 23
Top bedrijf!!!
Mark MulderMark Mulder
14:18 29 Sep 22
Denkt altijd mee in oplossingen en gaat nooit een uitdaging uit de weg. Een zeer betrouwbare partner als het aankomt op klantcontact en waar service en kwaliteit nog een norm is ipv een uitzondering.
Rolf TimmersRolf Timmers
13:41 29 Sep 22
We hebben al vele malen spoedzendingen vanuit Italie laten verzorgen door de Transportmakelaar. Steevast werden deze razendsnel opgepakt en de volgende dag al bij ons afgeleverd tegen zeer scherpe tarieven. Kortom zeer tevreden over dit servicegericht bedrijf.Mvg,Rolf TimmersTimmers Medicare BV
Alexander P.Alexander P.
11:48 02 Nov 19
Marie LeveningenMarie Leveningen
11:46 02 Nov 19
js_loader
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram