Transportmakelaar Roosendaal
Transportmakelaar

Gezocht: nieuwe eigenaar Transportmakelaar!

In twee jaar je eigen bedrijf opbouwen onder begeleiding van een ervaren ondernemer? Dat kan! Voor ons concept De Transportmakelaar zijn we namelijk op zoek naar een gedreven ondernemer in de dop die dit bedrijf groot wil gaan maken. De eerste twee jaar werk je daarvoor nauw samen met G&C De Bot Logistics, je staat er dus niet alleen voor in je reis als ondernemer!

Deze persoon zoeken we:
Een transportkenner die er stiekem van droomt om een eigen bedrijf te starten en daar grote successen mee te behalen. Iemand met de juiste connecties in de transportwereld óf een ongeremde ambitie om zijn of haar eigen netwerk met de juiste contacten uit te breiden.

Herken je jezelf hierin? Dan ben jij wellicht de toekomstige drijvende kracht en ondernemer achter De Transportmakelaar. Wil je meer weten over deze unieke kans, stuur ons een berichtje op directie@gc-logistics.com

We put ❤️ into Transport. #logistiek #transport

Nooit meer tijd verspillen met het zoeken
naar de beste oplossing voor uw vracht

De Transportmakelaar bouwt al jaren aan een enorm netwerk in de logistiek. Met behulp van dit uitgebreide netwerk en internationale contacten garanderen wij dat we - zelfs wanneer in uw netwerk niets meer te vinden is -  de juiste oplossingen kunnen vinden voor het boeken van vrachten. Altijd met de juiste prijs, dit dankzij onze jarenlange samenwerkingsverbanden met onze relaties.
u ontvangt een vrijblijvend aanbod

Wat onze klanten zeggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram